EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

ODSTOP 0,5% DOHODNINE


Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na zgornjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

ZBORNIK ODGOVORI SODOBNIM IZZIVOM ODRAŠČANJA


Odgovori sodobnim izzivom odraščanja je zbornik strokovnih prispevkov, ki predstavljajo pregled aktualnih vprašanj odraščajočih v Sloveniji. V njem je štirinajst strokovnih prispevkov trinajstih različnih avtorjev, strokovnjakov na področju dela z mladimi v Sloveniji.

V zborniku so predstavljene teme kot so, spolnost, motnje hranjenja, samopoškodovanje, odnosi v družini, ločitve, odvisnosti, medvrstniško nasilje, težave mladih na spletu in druge.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Nagradni izlet v Strasbourg

 
Nekdanje obzidje mesta Strasbourg
Značilne stavbe iz rdečega peščenjaka
Predel Petite France – značilne so lesene hiše, ozke uličice in številni kanali
 
Trg Gutenberg
Katedrala Notre Dame iz 11. do 15. stoletja je zgrajena iz rdečega peščenjaka. Visoka je 142 metrov in je od leta 1647 do 1876 veljala za najvišjo zgradbo na svetu.
Zunanje freske katedrale Notre Dame predstavljajo sveto pisemske zgodbe, s katerimi so želeli v srednjem veku privabiti v cerkev večje število ljudi. Freske, ki so bile sprva pobarvane, predstavljajo predvsem, da se dobro vrača z dobrim in slabo s slabim.
 
Skupinska fotografija udeležencev nagradnega izleta pred Svetom Evrope.
Zastave posameznih držav pred institucijo Sveta Evrope.
Evropski parlament v Strasbourgu.

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke