EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

POŠTAR PAVLI
 

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

ZPMS in ORTO v akcijo zbiranja pametnih telefonov

26. feb. 2014 Danes smo skupaj z blagovno znamko ORTO začeli z akcijo zbiranja pametnih mobilnih telefonov. Kampanja poziva mlade, naj ob nakupu novejšega modela telefona razmislijo in svojega dosedanjega aparata ne pustijo ležati v predalu, temveč ga podarijo ZPMS. Tako bodo prispevali k ustvarjanju enakih možnosti za vse mlade.

Mobilni telefoni so postali nepogrešljiv del vsakdanjika mladih in pomemben dejavnik pri socialnem vključevanju med vrstnike. ZPMS in znamka ORTO zato pozivata mlade, naj svoj dosedanji pametni telefon oddajo v Si.mobilovih poslovalnicah po Sloveniji.

Zbrane telefone bomo v ZPMS razdelili med otroke in mladostnike iz družin z gmotnimi težavami, kar jim bo hkrati odprlo možnosti, da ostajajo socialno vključeni, komunicirajo enakovredno vrstnikom in so vpeti v družbena omrežja oziroma v načine komuniciranja, ki so mladim pomembni.

Več o akciji: http://www.orto.si/ortodober/


 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke