EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

POŠTAR PAVLI
 

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

ZATE ŽIVIM, ZATO TI TO DELIM

20. dec. 2018 Nekaterih stvari ne povemo naglas. Vedno računamo, da imamo še dovolj časa, da jih lahko povemo jutri. Ali pojutrišnjem. To pa žal ni vedno mogoče. Zato je NLB Vita pripravila in izpeljala čudovit projekt – Zate živim, zato ti to delim, skozi katerega so spodbujali, da svojim bližnjim povemo, kar si ne povemo dovolj pogosto.

Prvih 200 poslanih sporočil so na NLB Viti nagradili z 10€ in jih donirali Zvezi prijateljev mladine Slovenije.

Donacijo v vrednosti 2000€ sta podelila mag. Tine Pust, CFA, član uprave NLB Vite in Daniela Petrova Golob, vodja trženja NLB Vita


»Na Zvezi prijateljev mladine Slovenije se žal zelo pogosto soočamo z zgodbami, ki jim je težko verjeti. Zato je vsaka pomoč otroku, ki je doživel travmatično izkušnjo, izredno dragocena in pomembna. S projektom »Zate živim, zato ti to delim« je življenjska zavarovalnica NLB Vita otrokom izkazala pozornost in jim vsaj za trenutek povrnili občutek, da niso sami. Ravno ta občutek, da čas teče dalje in da so okrog njih dobri ljudje, ki jim želijo pomagati, je nepogrešljiv in zelo pomemben! Vsak kamenček v mozaiku pomoči šteje! Zato se zahvaljujemo NLB Viti, življenjski zavarovalnici, da misli na vse te otroke,« je povedala Breda Krašna, generalna sekretarka ZPMS.

Donacijo v vrednosti 2000€ sta podelila mag. Tine Pust, CFA, član uprave NLB Vite in Daniela Petrova Golob, vodja trženja NLB Vita

Foto: Iztok Lazar


 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke