EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

POŠTAR PAVLI
 

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Zaključek počitnic z Neresno olimpijado in Lekovim živžavom

30. avg. 2013 Trg svobode v središču Maribora sta danes, na zadnji počitniški petek, zavzela sproščena in ustvarjalna Neresna olimpijada in Lekov živžav, zadnja v vrsti dogodkov, ki jih je čez poletje za otroke iz Maribora in okolice pripravila Zveza prijateljev mladine (ZPM) Maribor. Počitnic s prijatelji, kot so v ZPM Maribor poimenovali poletne aktivnosti, se je letos udeležilo tudi 137 otrok iz humanitarne pobude Pomežik soncu. To pobudo Zveze prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) za brezplačno letovanje otrok iz socialno ogroženih družin že 15 let podpira farmacevtska družba Lek, član skupine Sandoz. Preberite celotno Sporočilo za javnost

Skupinska fotografija otrok
Konferenca za novinarje (od leve proti desni): Jožica Mikić-Horvat, podpredsednica Komisije za socialna in humanitarna vprašanja pri ZPMS; Kornelija Kaurin, koordinatorica dejavnosti v DUM-u; Majda Struc, bivša predsednica ZPM Maribor; Darja Groznik, predsednica ZPMS; Saša Mikić, novi predsednik ZPM Maribor in Božo Raušl, sekretar ZPM Maribor)
Tekmovanje otrok na neresni olimpijadi

Tekmovanje otrok na neresni olimpijadi


 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke