EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

ODSTOP 0,5% DOHODNINE


Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na zgornjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

ZBORNIK ODGOVORI SODOBNIM IZZIVOM ODRAŠČANJA


Odgovori sodobnim izzivom odraščanja je zbornik strokovnih prispevkov, ki predstavljajo pregled aktualnih vprašanj odraščajočih v Sloveniji. V njem je štirinajst strokovnih prispevkov trinajstih različnih avtorjev, strokovnjakov na področju dela z mladimi v Sloveniji.

V zborniku so predstavljene teme kot so, spolnost, motnje hranjenja, samopoškodovanje, odnosi v družini, ločitve, odvisnosti, medvrstniško nasilje, težave mladih na spletu in druge.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

V družbeno odgovorni akciji "Živali za otroke - za kosmato prijateljstvo" zbranih 27.200 EUR

7. okt. 2014 Podjetje Mars je v obdobju pred svetovnim dnevom živali (od 1. septembra do 21. septembra 2014) skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, društvom Ambasadorji nasmeha in Tačke pomagačke organiziralo družbeno odgovorno akcijo "Živali za otroke - za kosmato prijateljstvo".

V tednu, ko obeležujemo teden otroka, podjetje Mars, skupaj z Zvezo prijateljev mladine Slovenije, društvom Ambasadorji nasmeha in Tačke pomagačke sporoča, da je v družbeno odgovorni akciji bilo zbranih neverjetnih 27.200 EUR.

Z izjemnim odzivom in zbranimi sredstvi se bo kril program kakovostnega preživljanja počitnic otrok v šolskem letu 2014/2015, t.i. krompirjevih počitnic - v družbi terapevtskih psov. Sredstva, ki bodo po zaključku krompirjevih počitnic ostala, pa bodo namenjena za izvedbo projektov Zveze prijateljev mladine Slovenije, ki ustvarjajo pogoje za enake možnosti za vse otroke.

Več o družbeno odgovorni akciji obiščite www.pedigree.si in www.whiskas.si.

Sodelujoči v družbeno odgovorni akciji:
1. Mars
2. Zveza prijateljev mladine Slovenije
3. Slovensko društvo za terapijo s pomočjo živali, Ambasadorji nasmeha
4. Slovensko društvo za terapijo s pomočjo psov, Tačke pomagačke


 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke