EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

ODSTOP 0,5% DOHODNINE


Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na zgornjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

ZBORNIK ODGOVORI SODOBNIM IZZIVOM ODRAŠČANJA


Odgovori sodobnim izzivom odraščanja je zbornik strokovnih prispevkov, ki predstavljajo pregled aktualnih vprašanj odraščajočih v Sloveniji. V njem je štirinajst strokovnih prispevkov trinajstih različnih avtorjev, strokovnjakov na področju dela z mladimi v Sloveniji.

V zborniku so predstavljene teme kot so, spolnost, motnje hranjenja, samopoškodovanje, odnosi v družini, ločitve, odvisnosti, medvrstniško nasilje, težave mladih na spletu in druge.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

SMS donacija za delovanje TOM telefona

5. apr. 2013 Zveze prijateljev mladine Slovenije že 60 let skrbi za kakovost življenja, pravice in interese otrok, mladostnikov ter družin. Zveza združuje 91 društev in zvez prijateljev mladine iz cele Slovenije. Izvajamo programe, med katerimi so Otroški parlamenti, Mladi raziskovalci zgodovine, Evropa v šoli, Tom telefon za otroke in mladostnike, Mladi in otroci ne priznajo meja, Varna raba interneta, Središče ZIPOM – Središče za zagovorništvo in informiranje otrok in mladostnikov, Teden otroka ter tudi humanitarne programe Botrstvo, Pomežik soncu, Siti besed – September 2013, Skupaj večji od neba, in druge.

Šest desetletij delovanja Zveze prijateljev mladine Slovenije bomo obeležili s slavnostno prireditvijo 60 let mladi, ki bo v petek, 12. aprila 2013, zvečer v Cankarjevem domu. Prireditev bosta neposredno prenašala Televizija Slovenija in Radio Slovenija.

Ob tej priložnosti zbiramo sredstva za TOM telefon, edini splošni telefon za otroke in mladostnike v Sloveniji. Otroci se že več kot dvajset leti obračajo na nas z vprašanji in stiskami, za katera smo odrasli že pozabili, kako zelo lahko tiščijo in bolijo.

Delovanje TOM telefona lahko podprete z donacijo. Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo TOM na številko 1919 in prispevajte 1 EUR oziroma ključno besedo TOM5 in prispevajte 5 EUR za TOM telefon. Prispevajo lahko uporabniki storitev Mobitel, Si.mobil in Tušmobil.

Telekom Slovenije, Si.mobil in Tušmobil se odpovedujejo vsem prihodkom iz naslova tako poslanih SMS-sporočil, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.


Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS Donacija.


 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke