EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

Pričeli smo z dobrodelno akcijo "Poštar Pavli polni šolske torbe"

Zveza prijateljev mladine Slovenije in Pošta Slovenije že peto leto zapovrstjo izvajata skupno akcijo pod imenom Poštar Pavli polni šolske torbe. V omenjeni akciji sta zbirali šolske potrebščine in denar za nakup učbenikov oz. šolskih potrebščin za otroke iz socialno ogroženih družin in materialne prispevke v obliki zvezkov, barvic, svinčnikov ter drugih šolskih potrebščin. Zbiranje šolskih potrebščin je zaključeno, še vedno pa poteka zbiranje finančnih sredstev.

Finančno pomoč lahko posamezniki do 9. oktobra prispevajo z nakazili na TRR: SI56 6100 0000 3512 232, namen: 'Poštar Pavli polni šolske torbe', ali s pošiljanjem SMS-ov na telefonsko številko 1919 s ključno besedo SMEH, s čimer prispevajo 1 EUR, ali s ključno besedo SMEH5, s čimer prispevajo 5 EUR.

Poštar Pavli
 

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

Odstop 0,5 % dohodnine

 

Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na spodnjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Poslanica ZPMS ob koncu šolskega leta 2014/15

22. jun. 2015 Poslanica ZPMS, namenjena otrokom v vrtcih in osnovnih šolah ob zaključku šolskega leta 2014/2015

Dragi otroci in mladostniki,

poletne počitnice so le še trenutek stran. Zaslužili ste si jih. Vsi. Za vami je šolsko leto, ki vas je opremilo z novim znanjem, izkušnjami in prijateljstvi. Bodite zadovoljni in ponosni na vse, kar ste dosegli v minulem šolskem letu. Dokler se trudite po svojih najboljših močeh, vam lahko samo čestitamo in zaželimo, da se v trenutku, ko se zaprejo šolska vrata, neuspehi spremenijo v izzive in uspehi v nove energije za prihodnje šolsko leto.

Zdaj so pred vami počitnice. Uživajte! Imate pravico do prostega časa, do igre, do zabave! Odkrivajte, raziskujte, iščite. Najdragocenejše stvari so največkrat na dosegu roke. Spoznavajte nove prijatelje, igrajte se, družite, izmenjujte mnenja in poglede na svet. Najlepši spomini se največkrat gradijo na bližnjem igrišču ali travniku. Ni vam treba potovati daleč, da bodo počitnice nepozabne. Čim več časa izkoristite za stvari, ki vas veselijo in ob tistih, ki jih imate najraje. V svoj čarobni svet tako le povabite tudi vaše starše!

Želimo vam, da bi prihodnje mesece preživeli v okolju, v katerem boste slišani, spoštovani in upoštevani.

Z nekaterimi izmed vas bomo druženje nadaljevali tudi v času počitnic, na letovanjih in vsakodnevno organiziranih aktivnostih naših zvez in društev. Vsi skupaj pa se ponovno srečamo v šolskem letu 2015/2016, ko za vas pripravljamo zanimive dogodke in aktivnosti v okviru naših programov. Srečno!


Darja Groznik
Predsednica ZPMS


 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke