EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

ODSTOP 0,5% DOHODNINE


Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na zgornjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

ZBORNIK ODGOVORI SODOBNIM IZZIVOM ODRAŠČANJA


Odgovori sodobnim izzivom odraščanja je zbornik strokovnih prispevkov, ki predstavljajo pregled aktualnih vprašanj odraščajočih v Sloveniji. V njem je štirinajst strokovnih prispevkov trinajstih različnih avtorjev, strokovnjakov na področju dela z mladimi v Sloveniji.

V zborniku so predstavljene teme kot so, spolnost, motnje hranjenja, samopoškodovanje, odnosi v družini, ločitve, odvisnosti, medvrstniško nasilje, težave mladih na spletu in druge.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Podjetje OMV Slovenija pričelo z dobrodelno akcijo doniranja točk zvestobe za podporo humanitarnega programa Pomežik soncu®

29. jan. 2018 Podjetje OMV Slovenija rojstni dan svojega kluba OMV SMILE & DRIVE praznuje z dobrodelno noto. Povezali so se z Zvezo prijateljev mladine Slovenije in pričeli zbirati točke zvestobe za podporo humanitarnega programa Pomežik soncu®.

Stranke OMV Slovenije lahko svoje točke zvestobe darujete prek spletne strani: www.omv.si/webportal/si/rewards/points_donations/points_donation_details/www_points_donation_details_page, mobilne aplikacije OMV SMILE & DRIVE ali na bencinskem servisu s svojo kartico zvestobe.
Z donacijo svojih točk zvestobe boste podprli prizadevanja ZPMS, da čim več otrokom iz socialno šibkejših družin omogočimo brezplačne počitnice na morju.
Vsem sodelujočim se za podporo najlepše zahvaljujemo!

Vabljeni k ogledu videa, v katerem je akcijo predstavila ambasadorka ZPMS za humanitarno akcijo Pomežik soncu®, Urška Vučak Markež:

www.facebook.com/OMVSlovenija/videos/10156207043077369/


 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke