EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

POŠTAR PAVLI
 

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Oddajte svoje srce za štipendijski sklad NIVEA

10. feb. 2014
Podarite nam modro srce.NIVEA že osmo leto v sodelovanju z Zvezo Prijateljev Mladine Slovenije med 25. januarjem in 15. februarjem pripravlja vseslovenski dobrodelni projekt NIVEA Podarite nam modro srce, s katerim bo omogočeno šolanje otrokom in mladostnikom iz socialno šibkejših okolij.

Za vsako modro srce, v katerega napišete imena svojih najbližjih, bo podjetje podarilo 0,25 € v Učni sklad NIVEA. Svoje srce lahko oddate prek aplikacije na spletni strani www.nivea.si/srce ali pa jih izdelate sami in jih pošljete po pošti na naslov Beiersdorf d.o.o., p.p. 4130, 1122 Ljubljana, s pripisom "NIVEA Podarite nam modro srce”. Tretja možnost sodelovanja je udeležba na enem izmed dogodkov, ki bodo potekali po Sloveniji, kjer se bodo podpisi najdražjih zbirali v velikem NIVEA srcu.

Podpis imenaVsa sredstva, ki se bodo tako zbrala v Učnem skladu NIVEA, bodo v celoti namenjena za štipendije, ki jih podeljuje Zveza Prijateljev Mladine Slovenije. Štipendija pomaga šolajočim iz socialno šibkejšega okolja, da začnejo svoje šolanje ali pa jim omogoči nadaljevanje šolanja. V preteklih sedmih letih obstoja akcije družbene odgovornosti je NIVEA z vašo pomočjo z mesečnimi štipendijami pomagala že 72. štipenistom, ki so se tako s pomočjo mesečne štipendije šolali ali se še šolajo povprečno tri leta.


 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke