EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

POŠTAR PAVLI
 

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Na Festivalu stand up komedije PANČ lahko podprete tudi humanitarno akcijo ZPMS - Pomežik soncu®

14. avg. 2017 V naslednjem tednu se bo odvil deseti poletni PANČ, Festival stand-up komedije Ljubljana. Med 22. in 26. avgustom se bodo na Ljubljanskem gradu zvrstili mojstri stand up komedije iz domače in tujih dežel, ki bodo poskrbeli za pester in zabaven program. Vsak dan festivala bo poskrbljeno za dnevno dozo smeha v dobri družbi.

Poleg popestritve svojega dneva, pa boste lahko vsi, ki se boste festivala udeležili, poskrbeli tudi za lepši dan tistih, ki si sprostitve, zaradi socialne stiske, ne morejo privoščiti. V zameno za darilce boste lahko prispevali donacijo, ki bo namenjena v sklad humanitarnega programa Pomežik soncu®, in s tem podprli naša prizadevanja, da čim več otrokom iz socialno šibkejših okolij omogočim brezplačne počitnice.
Vstopnice so že v prodaji. Informacije o prodajnih mestih in ceni vstopnic so na voljo na povezavi: www.festivalstandupkomedije.si/vstopnice.html.

Za lažjo izbiro termina, ko se boste udeležili festivala, si program lahko ogledate s klikom na povezavo: www.festivalstandupkomedije.si/program.html.


 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke