EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

ODSTOP 0,5% DOHODNINE


Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na zgornjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

ZBORNIK ODGOVORI SODOBNIM IZZIVOM ODRAŠČANJA


Odgovori sodobnim izzivom odraščanja je zbornik strokovnih prispevkov, ki predstavljajo pregled aktualnih vprašanj odraščajočih v Sloveniji. V njem je štirinajst strokovnih prispevkov trinajstih različnih avtorjev, strokovnjakov na področju dela z mladimi v Sloveniji.

V zborniku so predstavljene teme kot so, spolnost, motnje hranjenja, samopoškodovanje, odnosi v družini, ločitve, odvisnosti, medvrstniško nasilje, težave mladih na spletu in druge.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

L'OCCITANE Slovenija v sodelovanju z ZPMS pripravlja dobrodelno akcijo za pomoč pri nakupu nadstandardnih pripomočkov za izboljšanje vida ali okulističnem zdravljenju za otroke, ki živijo v socialni stiski.

15. okt. 2017
L'OCCITANE Slovenija že vrsto let podpira lokalne projekte, namenjene izboljšanju življenja slepih in slabovidnih. Na svetu je namreč 285 milijonov ljudi z okvaro vida, čeprav je kar 80 % okvar možno preprečiti. L'OCCITANE od leta 2000 pomaga v boju proti slepoti in slabovidnosti, ki se ju da preprečiti, s financiranjem kakovostnega zdravljenja in podporo lokalnih iniciativ. V prizadevanjih za pomoč pri izboljšanju vida se je podjetje L'OCCITANE Slovenija povezali z Zvezo prijateljev mladine Slovenije.

V mesecu oktobru L'OCCITANE Slovenija v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine Slovenije pripravlja dobrodelno akcijo. Od vsakega prodanega Karitejevega olja za prhanje, 250 ml, L'OCCITANE Slovenija PODARI 1 € Zvezi prijateljev mladine Slovenije za pomoč pri nakupu nadstandardnih pripomočkov za izboljšanje vida ali okulističnem zdravljenju za otroke, ki živijo v socialni stiski. 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke