EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

ZBORNIK OB 25 – LETNICI DELOVANJA TOM TELEFONA®


Odgovori sodobnim izzivom odraščanja je zbornik strokovnih prispevkov, ki predstavljajo pregled aktualnih vprašanj odraščajočih v Sloveniji. V njem je štirinajst strokovnih prispevkov trinajstih različnih avtorjev, strokovnjakov na področju dela z mladimi v Sloveniji. V zborniku so predstavljene teme kot so, spolnost, motnje hranjenja, samopoškodovanje, odnosi v družini, ločitve, odvisnosti, medvrstniško nasilje, težave mladih na spletu in druge.

Zbornik lahko naročite tako, da izpolnite spodnji obrazec:
pdfNaročilnica Odgovori sodobnim izzivom odraščanja (.pdf 255KB)

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

Odstop 0,5 % dohodnine

 

Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na spodnjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Lekov živžav v Kranjski Gori

17. jul. 2013 Lekov živžav v Kranjski Gori v okviru humanitarne pobude Pomežik soncu

V počitniškem domu Vila v Kranjski Gori so se v sredo, 17.7.2013 otroci razveselili Lekovega živžava. Gre za poseben dan doživetij, s katerim želita ZPMS in družba Lek, član skupine Sandoz, popestriti počitnice otrokom, ki letujejo v okviru programov ZPMS. Lekov živžav je obiskala tudi varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer. Preberite več>Letošnja generacija otrok, ki letuje v Kranjski Gori v okviru Lekovega živžava.Varuhinja človekovih pravic Vlasta Nussdorfer, predsednica ZPMS Darja Groznik, Anita Ogulin iz ZPM Moste – Polje in Mojca Pavlin iz podjetja Lek, člana skupine Sandoz.


Varuhinja človekovih pravic med ogledom prijetno urejenih sob v počitniškem domu Vila v Kranjski Gori.


Otrokom je dan polepšal tudi čarovnik Grega, ki je pokazal, da lahko tudi najmanjši triki privabijo največje otroške nasmehe.


 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke