EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

POŠTAR PAVLI
 

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Dobrodelni koncert Otroci za otroke

9. maj 2016 Zveza prijateljev mladine Slovenije na pobudo otrok iz pevskega zbora OŠ Nove Jarše v sredo, 11. maja, ob 19. uri, v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma, pripravlja dobrodelni koncert Otroci za otroke.

Gre za prav poseben koncert, prav posebnega pevskega zbora OŠ Nove Jarše, ki se mu bodo na odru pridružili znani glasbeniki, kot so Severa Gjurin, Vlado Kreslin, Niet, Matevž Šalehar - Hamo, Ula Ložar, Tina Marinšek ...

Vstopnice za koncert so na prodaj v Cankarjevem domu in prek spletne strani: http://vstopnice.cd-cc.si/…/dobrodeln…/vstopnice-208527.html.

Otroški pevski zbor OŠ Nove Jarše pod vodstvom zborovodje Emirja Jušiča je zbor, ki skozi petje podaja pozitivna sporočila. S pomočjo koncerta želijo svojim vrstnikom omogočiti otroške radosti, ki jim jih njihova stiska ne dopušča. V ta namen se jim bodo na odru pridružili znani slovenski glasbeniki.

Celoten koncert je prežet z dobrodelno noto, zbrana sredstva bodo namenjena letovanju otrok iz socialno manj spodbudnega okolja v okviru akcije Pomežik soncu®


 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke