EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

POŠTAR PAVLI
 

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Dobrodelna dražba čevljev za smučarski tek Jakova Faka

5. mar. 2018 V sodelovanju s Hitradiem Center smo pričeli z dobrodelno dražbo tekmovalnih čevljev za smučarski tek Jakova Faka.

Čevlji za smučarski tek vrhunskega biatlonca so lahko vaši. Poleg izpolnitve želje sebi ali vašim bližnjim, pa s ponudbo najvišjega zneska pomagate Zvezi prijateljev mladine Slovenije  mladim športnikom iz socialno šibkejših okolij omogočiti treninge in športno opremo.

V dobrodelni dražbi sodelujete tako, da na 041 14 14 14 pošljete SMS z zneskom, ki ste ga pripravljeni odšteti za čevlje za smučarski tek našega vrhunskega biatlonca. Kdor ponudi največ, bo lahko čevlje Jakova Faka odnesel domov. Ponudnika najvišjega zneska, glede na zadnje prejete informacije, bo Hitradio Center poklical in z njim/njo spregovoril nekaj besed o čevljih za smučarski tek.

In kar je najbolj pomembno: končni izkupiček dražbe bo v celoti namenjen Zveza prijateljev mladine Slovenije - ZPMS, ki bo sredstva namenila nadebudnim mladim športnikov iz socialno šibkejših okolij.

Za sodelovanje se vsem v naprej zahvaljujemo!


 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke