EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

ODSTOP 0,5% DOHODNINE


Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na zgornjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

ZBORNIK ODGOVORI SODOBNIM IZZIVOM ODRAŠČANJA


Odgovori sodobnim izzivom odraščanja je zbornik strokovnih prispevkov, ki predstavljajo pregled aktualnih vprašanj odraščajočih v Sloveniji. V njem je štirinajst strokovnih prispevkov trinajstih različnih avtorjev, strokovnjakov na področju dela z mladimi v Sloveniji.

V zborniku so predstavljene teme kot so, spolnost, motnje hranjenja, samopoškodovanje, odnosi v družini, ločitve, odvisnosti, medvrstniško nasilje, težave mladih na spletu in druge.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Dobrodelna akcija »Poštar Pavli polni šolske torbe« - zbiranje šolskih potrebščin končano, še vedno pa poteka zbiranje finančnih sredstev

24. avg. 2017 V dobrodelni akciji »Poštar Pavli polni šolske torbe«, katere pobudnica je, poleg Pošte Slovenije, tudi Zveza prijateljev mladine Slovenije, je bilo v času od 19. junija do 21. avgusta 2017 zbranih nekaj manj kot 15.000 različnih šolskih potrebščin, prek SMS-ov ter denarnih nakazil pravnih in fizičnih oseb pa 6.200 EUR.

Šolske potrebščine bo 38 društev - članic ZPMS - iz vse Slovenije razdelilo 2000 otrokom, ki jim starši, zaradi socialne stiske, sicer ne bi mogli omogočiti brezskrbnega vstopa v šolo. S potrebščinami bomo finančno prikrajšanje starše razbremenili, otrokom pa omogočili prijeten začetek novega šolskega leta, ko se bodo lahko osredotočili predvsem na druženje s sošolci in sproščeno pridobivali nova znanja.

Dobrodelna akcija še poteka, zato lahko posamezniki in podjetja še vedno sodelujejo pri zbiranju finančnih sredstev.

Finančni prispevki se lahko do 9. oktobra 2017 nakažejo na TRR Zveze prijateljev mladine Slovenije (UPN-obrazec je na voljo na pošti) ali se na številko 1919 pošlje SMS s ključno besedo SMEH (za prispevek 1 EUR) oz. SMEH5 (za prispevek 5 EUR).


 
 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke