EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

POŠTAR PAVLI
 

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Dobrodelna akcija Narišimo nasmeh!

15. jul. 2013

SPOROČILO ZA JAVNOST

V dobrodelni akciji NARIŠIMO NASMEH! na pobudo Kluba študentov občine Koper v okviru projekta CEU SMEH smo za koprske otroke in družine v stiski zbrali 2.221 evrov. Preberite celotno sporočilo tukaj


Nekaj utrinkov s prireditve
       


       Več o dobrodelni akciji
Dobrodelna akcija Narišimo nasmeh! je akcija, s katero želi Klub študentov občine Koper skupaj s partnerji pomagati otrokom in družinam v stiski v Mestni občini Koper. Koprski študenti bodo namreč v juliju obeležili desetletnico stand up večerov, jubilej pa želijo proslaviti tako, da pomagajo tistim, ki v tem trenutku najbolj potrebujejo pomoč.

Akciji so se že pridružili partnerja Zveza kulturnih društev Koper Mestne občine Koper (ZKDMOK) in Zveza prijateljev mladine Slovenije, podpornik Mestna občina Koper (MOK), donator Adriatic Slovenica, sponzor Luka Koper ter medijski pokrovitelj Radio Koper. Organizator akcije je Klub študentov občine Koper (KŠOK).

CEU SMEH je tradicionalni stand up večer, ki ga Klub študentov občine Koper izvaja od leta 2003. Projekt se je pričel z željo predstavitve in vpeljave kulture stand up komedije na Obali in kasneje širši Sloveniji. Letošnji CEU SMEH obeležuje deset let od prve predstave, ki je potekala v koprskem gledališču.
V dobrodelni akciji Narišimo nasmeh! bomo zbirali sredstva za pet družin z otroki iz koprske občine, ki jim je življenje obrnilo hrbet.

V ta namen pozivamo vse ljudi dobre volje – posameznike in podjetja, da z obiskom predstave, ki bo 13. julija na Martinčevem trgu v Kopru, in donacijami prek SMS številke 1919 (ključna beseda SMEH) prispevate k nasmehom petih koprskih družin, ki jim je življenje obrnilo hrbet. SMS donacijo boste lahko prispevali od 1. do 13. julija 2013. Nad zbranimi sredstvi, zbranimi s prodajo kart in z SMS donacijami ter njihovim razdeljevanjem, bo bdela Zveza prijateljev mladine Slovenije, družine pa je izbral Center za socialno delo Koper.

Več o akciji lahko preberete na
http://www.ksok.si/aktualno/506/ceu-smeh-2013--dobrodelni-vecer-stand-up-komedije


 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke