EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

Pričeli smo z dobrodelno akcijo "Poštar Pavli polni šolske torbe"

Zveza prijateljev mladine Slovenije in Pošta Slovenije že peto leto zapovrstjo izvajata skupno akcijo pod imenom Poštar Pavli polni šolske torbe. V omenjeni akciji sta zbirali šolske potrebščine in denar za nakup učbenikov oz. šolskih potrebščin za otroke iz socialno ogroženih družin in materialne prispevke v obliki zvezkov, barvic, svinčnikov ter drugih šolskih potrebščin. Zbiranje šolskih potrebščin je zaključeno, še vedno pa poteka zbiranje finančnih sredstev.

Finančno pomoč lahko posamezniki do 9. oktobra prispevajo z nakazili na TRR: SI56 6100 0000 3512 232, namen: 'Poštar Pavli polni šolske torbe', ali s pošiljanjem SMS-ov na telefonsko številko 1919 s ključno besedo SMEH, s čimer prispevajo 1 EUR, ali s ključno besedo SMEH5, s čimer prispevajo 5 EUR.

Poštar Pavli
 

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

Odstop 0,5 % dohodnine

 

Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na spodnjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Dan za spremembe

25. mar. 2013 Slovenska filantropija že četrto leto zapored pripravlja DAN ZA SPREMEMBE. To je akcija, s katero spodbujamo prostovoljske aktivnosti, ki prinašajo pozitivne spremembe. Letos so ji prvič dodali tudi humanitarno noto. 5. in 6. aprila bo Slovenska filantropija z lokalnimi organizatorji po celotni državi organizirala številne dogodke izmenjave koristnih predmetov. Ob tem bodo zbirali donacije za šolske sklade ter tako pomagali otrokom socialno šibkejših družin, da se udeležijo šole v naravi. Za več informacij o dogodkih ob Dnevu za spremembe v vašem kraju obiščite spletno stran http://www.prostovoljstvo.org/aktivnosti/dan-za-spremembe/akcije
 

Za čim širšo promocijo dogodkov ob Dnevu za spremembe in za promocijo njihovega pomena in namena bo Slovenska filantropija pripravila dražbo predmetov, ki jih podarjajo znane osebnosti. Dražbo bomo izvedli 2. aprila ob 19. uri v Mestnem muzeju Ljubljana (Gosposka 15, Ljubljana). S hudomušnimi vložki jo bo vodil Boštjan Gorenc - Pižama, ki bo dražil zanimive, atraktivne in uporabne predmete znanih osebnosti z različnih področij. Predmete so darovali športniki, umetniki in drugi znani obrazi s TV ekranov: Arne Hodalič, Neca Falk, Jure Košir, Alenka Godec, Branko Đurič Đuro, Milena Zupančič, Klavdij Tutta, Franci Kek, Tinkara Kovač, Boris Cavazza, Vita Mavrič, Nuša Derenda, Valentina Smej Novak ...
Nekatere od predmetov si lahko še pred dražbo ogledate na http://www.prostovoljstvo.org/aktivnosti/dan-za-spremembe/dobrodelna-drazba
 
Vabljeni, da se udeležite dobrodelne dražbe in dogodkov na Dan za spremembe. 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke