EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

Pričeli smo z dobrodelno akcijo "Poštar Pavli polni šolske torbe"

Zveza prijateljev mladine Slovenije in Pošta Slovenije že peto leto zapovrstjo začenjata skupno akcijo pod imenom Poštar Pavli polni šolske torbe. V omenjeni akciji bosta zbirali denar za nakup učbenikov oz. šolskih potrebščin za otroke iz socialno ogroženih družin in materialne prispevke v obliki zvezkov, barvic, svinčnikov ter drugih šolskih potrebščin.

Finančno pomoč lahko posamezniki prispevajo z nakazili na TRR: SI56 6100 0000 3512 232, namen: 'Poštar Pavli polni šolske torbe', ali s pošiljanjem SMS-ov na telefonsko številko 1919 s ključno besedo SMEH1, s čimer prispevajo 1 EUR, ali s ključno besedo SMEH5, s čimer prispevajo 5 EUR.

Poštar Pavli
 

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

Odstop 0,5 % dohodnine

 

Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na spodnjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Čevljarčkov festival v Mariboru

24. sep. 2013 Zveza prijateljev mladine Maribor v okviru programov Evropske prestolnice mladih Maribor 2013 sodeluje s programom ''ČEVLJARČEK KOT NAVDIH'', katerega vrhunec bo »ČEVLJARČKOV FESTIVAL«, ki bo potekal od 25. do 27. septembra 2013, med 9. in 18. uro, na Trgu svobode v Mariboru. Izhodišče programa je legenda o mladem čevljarčku, ki je rešil Maribor pred Turki.

Otvoritev festivala bo v sredo, 25. septembra, ob 10.30 uri, s podelitvijo nagrad avtorjem izbranih rešitev natečajev za najboljši strip, fotografijo, dramsko besedilo, stojalo za čevlje in logotip, ki so na temo »čevljarček« potekali v prvi polovici leta.

Kljub temu, da so program oblikovali mladi za mlade, je medgeneracijski in prepričani smo, da bo pritegnil vse starostne skupine. V prilogi je natančen program, vreme bo lepo, torej ni ovir, da preživite prve jesenske dni s Čevljarčkom na Trgu svobode.

Program festivala

Vabilo na konferenco _ izkoriščanje otrok


 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke