EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

ODSTOP 0,5% DOHODNINE


Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na zgornjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

ZBORNIK ODGOVORI SODOBNIM IZZIVOM ODRAŠČANJA


Odgovori sodobnim izzivom odraščanja je zbornik strokovnih prispevkov, ki predstavljajo pregled aktualnih vprašanj odraščajočih v Sloveniji. V njem je štirinajst strokovnih prispevkov trinajstih različnih avtorjev, strokovnjakov na področju dela z mladimi v Sloveniji.

V zborniku so predstavljene teme kot so, spolnost, motnje hranjenja, samopoškodovanje, odnosi v družini, ločitve, odvisnosti, medvrstniško nasilje, težave mladih na spletu in druge.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Čevljarčkov festival v Mariboru

24. sep. 2013 Zveza prijateljev mladine Maribor v okviru programov Evropske prestolnice mladih Maribor 2013 sodeluje s programom ''ČEVLJARČEK KOT NAVDIH'', katerega vrhunec bo »ČEVLJARČKOV FESTIVAL«, ki bo potekal od 25. do 27. septembra 2013, med 9. in 18. uro, na Trgu svobode v Mariboru. Izhodišče programa je legenda o mladem čevljarčku, ki je rešil Maribor pred Turki.

Otvoritev festivala bo v sredo, 25. septembra, ob 10.30 uri, s podelitvijo nagrad avtorjem izbranih rešitev natečajev za najboljši strip, fotografijo, dramsko besedilo, stojalo za čevlje in logotip, ki so na temo »čevljarček« potekali v prvi polovici leta.

Kljub temu, da so program oblikovali mladi za mlade, je medgeneracijski in prepričani smo, da bo pritegnil vse starostne skupine. V prilogi je natančen program, vreme bo lepo, torej ni ovir, da preživite prve jesenske dni s Čevljarčkom na Trgu svobode.

Program festivala

Vabilo na konferenco _ izkoriščanje otrok


 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke