EN
SI

Programi in projekti

Podprite nas

Donatorji

Društva ZPMS

O ZPMS

ODSTOP 0,5% DOHODNINE


Tudi vi lahko polepšate svet, ali vsaj trenutek, še komu. Odstop dohodnine je za vas popolnoma brezplačen, saj bi sicer država sredstva vrnila nazaj v proračun. ZPMS zbrana sredstva namenja izvajanju programov in projektov za vse otroke.

S klikom na zgornjo fotografijo se vam bo odprl obrazec, ki ga natisnete, izpolnete in oddate v poštni nabiralnik. Poštnina je že plačana.

POIŠČITE NAJBLIŽJE DRUŠTVO:

ZBORNIK ODGOVORI SODOBNIM IZZIVOM ODRAŠČANJA


Odgovori sodobnim izzivom odraščanja je zbornik strokovnih prispevkov, ki predstavljajo pregled aktualnih vprašanj odraščajočih v Sloveniji. V njem je štirinajst strokovnih prispevkov trinajstih različnih avtorjev, strokovnjakov na področju dela z mladimi v Sloveniji.

V zborniku so predstavljene teme kot so, spolnost, motnje hranjenja, samopoškodovanje, odnosi v družini, ločitve, odvisnosti, medvrstniško nasilje, težave mladih na spletu in druge.

 

PRIJAVA NA

E-NOVICE


E-mail:

Akcija Poštar Pavli polni šolske torbe

1. jul. 2014 Zveza prijateljev mladine in Pošta Slovenije 1. julija začenjata skupno akcijo pod imenom Poštar Pavli polni šolske torbe, v kateri bomo zbirali denar za nakup šolskih potrebščin ter materialne prispevke v obliki zvezkov, torbic, barvic ipd. za socialno ogrožene otroke.

Dobrodelna akcija bo pokrivala finančno pomoč (Pošte Slovenije in splošne javnosti, ki bo lahko donirala sredstva na TRR in z SMS sporočili) in materialno pomoč (PS in splošne javnosti, ki bo lahko šolske potrebščine kupila na poštah ter jih prispevala za otroke iz socialno ogroženih družin).

Finančna sredstva fizičnih oseb bomo zbirali na transakcijskem računu do 9. oktobra:

1. TRR: SI56 6100 0000 3512 232, odprt pri Delavski hranilnici, d.d.
Sklic: SI00 1508-2014
Koda namena: CHAR
Akcija: Poštar Pavli

2. od 1.7.2014 dalje pa se lahko pošilja tudi SMS na 1919 s ključno besedo ZPMS (prispeva se 1 €) ali ZPMS5 (prispeva se 5 €).

Dobrodelno akcijo bomo zaključili z dogodkom 9. oktobra na Svetovni dan pošte.

Sporočilo za medije
Oglas


SMS donacija

Radijski oglas

Skupaj s Pošto Slovenije bomo napolnili šolske torbe otrokom iz socialno ogroženih družin. Akcijo lahko podprete z donacijo. Pošljite sporočilo SMS s ključno besedo ZPMS na številko 1919 in prispevajte 1 EUR oziroma ključno besedo ZPMS5 in prispevajte 5 EUR za socialno ogrožene otroke in družine. Prispevajo lahko uporabniki storitev Telekom, Debitel, Si.mobil, Tušmobil in IZI mobil.

Telekom Slovenije, Debitel, Si.mobil, Tušmobil in Operater IZI mobil se odpovedujejo vsem prihodkom iz naslova tako poslanih SMS-sporočil, za kar se jim iskreno zahvaljujemo.


Pogoji in navodila za sodelovanje pri storitvi SMS Donacija:
Debitel
Telekom


 

ZPMS - Zveza prijateljev mladine Slovenije

Dimičeva ulica 9, 1000 Ljubljana

T: 01 239 67 20
E: info@zpms.si

Davčna št.: SI95609091
TRR: SI 56 6100 0000 3512 232 (Delavska hranilnica)
TRR: SI 56 0510 0801 5645 025
(Abanka)

Na spletni strani uporabljamo piškotke (cookies).  Nekateri piškotki zagotovijo, da stran deluje normalno, drugi poskrbijo za vašo lažjo uporabo spletne strani, štetje števila obiskovalcev  in delovanje vticnikov, ki omogocajo deljenje vsebin.
Ce boste nadaljevali, bomo sklepali, da ste z veseljem sprejeli vse piškotke.


Zavrni piškotke